Image Alt

Cursos i programes

  /    /  Cursos i programes

Cursos per a la comunicació professional

A Humboldt tenim una gran oferta de cursos i programes per millorar la comunicació en entorns laborals perquè et sentis segur en qualsevol situació i davant de qualsevol públic.

Cursos intensius

Cursos organitzats segons els nivells del Marc Comú europeu. Cursos anuals de 3 o 4 classes setmanals.

Format presencial o en línia

Tots els nostres cursos i programes s’ofereixen tant en format presencial tradicional com al Face to Face en línia amb professor. Tu esculls el format i el lloc.

Training on the job (Coaching idiomàtic individual)

Learning on the job. El coach t’acompanya en la teva feina diària. Una immersió en la comunicació real al teu lloc de treball.

Project based learning (PBL)

Simulació d’un projecte professional en la llengua meta. Pot ser un projecte real del client o simulat.

Training intercultural

La competència intercultural: una clau per a l’èxit de la teva empresa en un entorn global. Els nostres seminaris ajuden a optimitzar la teva comunicació amb interlocutors d’altres cultures. Desenvolupem estratègies per poder interactuar amb sensibilitat intercultural en el món global.

Seminaris per a competències professionals

Seminaris per millorar les habilitats en presentacions, negociacions i reunions. Monogràfics per sectors.

On impartim els nostres cursos?

Els cursos es poden organitzar a les instal·lacions dels nostres clients, al nostre centre de Barcelona o a centres associats a Madrid, Sevilla, València, Bilbao, Mallorca i altres ciutats i amb el nostre programa Face to Face en línia des de qualsevol lloc del món.

¿Dónde impartimos nuestros cursos?

Los cursos se pueden organizar en las instalaciones de nuestros clientes, en nuestro centro en Barcelona o en centros partner en Madrid, Sevilla, Valencia, Bilbao, Mallorca y otras ciudades y con nuestro programa face to face online, desde cualquier parte del mundo.

La nostra metodologia

En tots els nostres cursos —presencials o en línia amb professor— treballem amb la nostra plataforma virtual col·laborativa amb tecnologia de Google. És un espai que facilita la cooperació i l’organització estructurada de tots els treballs fets.
La metodologia col·laborativa dinamitza el procés formatiu i diversifica formats d’aprenentatge.

Face-to-face online Live Language Training

Aprendre és un procés social i interactiu. De parlar, se n’aprèn amb la pràctica. El nostre repte ha estat traslladar al Face to Face en línia el nivell d’interactivitat que ofereix l’aula real.

I ho aconseguim:
El nostre Face to Face en línia permet la comunicació en directe entre professor i alumnes i entre alumnes, en l’entorn social natural de l’alumne. Mantenim les virtuts de l’aula tradicional, amb el seu nivell elevat d’interactivitat, i les incrementem per mitjà d’un sistema col·laboratiu de comunicació.