fbpx
Training idiomas Humboldt

Sobre nosaltres

  /  Sobre Nosaltres

Humboldt, Business Communication Training

Humboldt Business Communication Training

Humboldt – Business Communication Training es va establir el 1986 a Barcelona amb l’objectiu d’oferir serveis de formació de primera qualitat per a la comunicació empresarial i professional.

Dissenyem i executem plans de formació en col·laboració amb els nostres clients, molts d’ells líders mundials en el seu sector.Aquesta estreta col·laboració amb el món empresarial i institucional ens ha suposat una evolució constant en el desenvolupament dels nostres serveis formatius en idiomes i interculturalitat.

El concepte de formació de Humboldt es basa en el principi que aprendre és un procés social i interactiu. Aquest principi, unit a la convicció que les TIC i Internet ens permeten establir relacions personals i professionals de comunicació i aprenentatge, ens ha portat a desenvolupar el nostre blended learning.

Avui la nostra aula Face to Face online i la nostra plataforma col·laborativa virtual són els pilars de la nostra oferta blended learning i milloren i optimitzen els plans de formació dels nostres clients.

Breu història des del 1986

 • L’inici

  Constitució de l’escola d’idiomes Humboldt.  

 • Primer èxit

  Reconeixement BILDUNGSURLAUB a Alemanya.

 • Projectes mobilitat

  Centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya. / Llançament dels projectes de mobilitat per a joves a la UE.  

 • Cooperació internacional

  Estudi amb Volkswagen i SEAT sobre aspectes interculturals en la cooperació internacional. / Projectes transnacionals de mobilitat amb el Senat de Berlín.

 • Pioners

  Primer centre examinador telc d’Espanya.  

 • e-learning

  Desenvolupament del primer campus virtual per a l’aprenentatge d’idiomes per a empreses i la seva gestió virtual.  

 • Instituto Cervantes

  Centre acreditat de l’Instituto Cervantes.

 • Blended Learning

  Llançament dels primers cursos blended learning.

 • Seminaris business Outsourcing

  Gestió de formació per a clients corporatius. / Disseny i producció de seminaris business.  

 • Fusió

  Humboldt Comunicación Intercultural, SA absorbeix ABC College.

 • Nova seu

  Integració d’ABC College a Humboldt Comunicación intercultural, SA / Inauguració de la nova seu social, amb 900 m2 en edifici corporatiu a Guillem Tell, 27.  

 • Nous cursos

  Llançament dels cursos en línia d’anglès, alemany, francès i espanyol.  

 • The job of my life

  Participació en el programa «The job of my life», del Ministeri de Treball alemany i preparació de més de 450 joves per a la seva formació a Alemanya. / La Universitat de Barcelona ens acredita com a centre reconegut per a cursos d’anglès, alemany i francès.

 • ISO 9001

  Certificació ISO 9001 per TÜV Rheinland Internacionales. / Projectes MobiPro a Barcelona, Madrid i Andalusia.

 • Mobilitat, FP dual, Face to Face online…

  Organització de les Jornades de Mobilitat, amb participació d’agents representants d’organismes oficials d’Alemanya i Catalunya. / Desenvolupament del servei Face to Face online. / Desenvolupament del PBL (project based learning). / Inici del nou projecte de FP dual alemanya (novembre del 2016 – juny del 2017) a Barcelona, Madrid i Jerez de la Frontera.

 • Nous programes

  Projecte de mobilitat Catalunya-Alemanya en cooperació amb la Fundació BCN Formació Professional de l’Ajuntament de Barcelona. / El Ministeri de Treball alemany convida ABCHumboldt com a empresa innovadora en projectes de mobilitat al seu congrés anual a Berlín. / Llançament dels nous programes blended learning.

 • Humboldt es reinventa de nou!

  Amb una nova marca i en un nou local oferim serveis innovadors per a tots nostres partners: Institucions públiques, empreses internacionals i professionals que esperen una formació de qualitat.

 • Tornem als nostres orígens

  Humboldt decideix tornar als seus orígens: Potenciem la formació d’idiomes i interculturalitat per a empreses & professionals i la gestió de Projectes de Mobilitat europeus.

   

  Apostem per traslladar-nos a un dels centres més moderns i emblemàtics del món de l’empresa a Barcelona: La Fira de Barcelona al Passeig de la Zona Franca i ens instal·lem en un dels seus gratacels.

 • Generem més oportunitats de futur

  S’incrementen els Projectes de Mobilitat entre Espanya i Alemanya gràcies a la cooperació de nous col·laboradors en finançament i gestió. Ja són més de 100 empreses ubicades a Alemanya, les que participen oferint Treball & Formació remunerada, a joves amb la FP finalitzada procedents d’Espanya, per obtenir la FP Dual alemanya.

 • No parem per la Covid

  Els clients corporatius de Humboldt que feien classes presencials, al declarar-se l’estat d’alarma pel Coronavirus, migren tots els seus plans de formació al format Face-to-Face online. Agraïm la confiança dels nostres clients en la nostra professionalitat.

   

  “Els formats no són el que importa; ho és la qualitat en la formació i en la seva gestió, que ens permet assolir els objectius de la nostra empresa “- testimoni d’una Responsable de RRHH, client de Humboldt.

 • Compromesos sobrevivim a la Covid

  Malgrat les circumstàncies tan adverses, preparem a més de 200 joves amb titulació de FP per viatjar a Alemanya i obtenir la FP Dual alemanya i amb això la Doble Titulació. Agraïm la cooperació i empatia dels nostres partners institucionals a Catalunya i a Alemanya.

   

  L’acord amb el nostre Comitè d’empresa i el suport dels nostres col·laboradors per a un ERTO temporal, ens permet salvar pràcticament la totalitat dels llocs de treball. Gràcies a tot l’Equip per la seva implicació.

   

  Humboldt es sensibilitza amb la responsabilitat social i col·labora amb el @BancDelsAliments per atendre l’emergència alimentària que s’ha agreujat per la Covid19, especialment en els col·lectius més vulnerables.

La nostra filosofia

Oferir respostes de qualitat a les necessitats de formació contínua de les empreses per contribuir al desenvolupament professional i personal dels seus col·laboradors.

Potenciar i integrar els mètodes de formació presencial in situ amb les possibilitats d’aprenentatge virtual i per Internet, tot oferint una gestió i una organització professionals i eficaces.

El nostre compromís

La nostra feina està orientada al client, als resultats i a la qualitat mitjançant la millora contínua.

Les relacions amb els nostres clients estan integrades en el marc dels seus objectius i la fidelitat a aquests, l’honradesa professional, la confiança, la col·laboració i l’assessorament mutu.

El nostre equip

El factor decisiu per a la qualitat d’un centre de formació depèn de la qualitat professional i la motivació de totes les persones implicades en l’organització i la impartició de les accions formatives.

Assolim els nostres objectius perquè comptem amb un equip de professionals, seleccionats per les seves competències professionals, la seva motivació i el seu compromís, per oferir les millors solucions formatives als nostres clients.

Per a la millora contínua dels nostres serveis, invertim de manera sistemàtica en la formació del nostre equip i en el desenvolupament de nous projectes pedagògics, amb especial èmfasi en l’ús de les noves tecnologies de la comunicació per a l’ensenyament.