fbpx
Alumnos idiomas Humboldt

Oferta formativa

  /  Oferta formativa-OLD

Coneix la nostra oferta formativa

El nostre centre d'idiomes t'ofereix formacions orientades al teu perfil i a les teves necessitats.

El nostre objectiu és garantir una oferta formativa modular, oberta i flexible que s’adapti a les necessitats de cada particular o bé d’un grup.

Segons la teva situació t’oferim diferents formats d’aprenentatge:

Cursos presencials tradicionals

Cursos online amb professor en temps real

Autoestudi online tutoritzat

Consulta totes les nostres modalitats d’estudi. Si ho prefereixes posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot el que puguem.

Nuestro objetivo es garantizar una oferta formativa modular, abierta y flexible que se adapte a las necesidades de cada particular o bien de un grupo.

Según tu situación te ofrecemos distintos formatos de aprendizaje:

Cursos presenciales tradicionales

Cursos online con profesor en tiempo real

Autoestudio online tutorizado

Consulta todas nuestras modalidades de estudio. Si lo prefieres ponte en contacto con nosotros y te ayudaremos en todo lo que podamos.

Face to face online

Face-to-face online Live Language Training

Aprendre és un procés social i interactiu. Parlar aprenem practicant-ho. El nostre repte ha estat el de traslladar al Face-to-face online el nivell d’interactivitat que ofereix l’aula real.

I ho aconseguim:
El nostre Face-to-face online permet la comunicació en viu entre professor i alumnes i entre alumnes, en l’entorn social natural de l’alumne. Mantenim les virtuts de l’aula tradicional- amb el seu alt nivell d’interactivitat- incrementant-la través d’un sistema de comunicació col·laboratiu.